Roudle

Locatieplanner Roudle wint Smart Mobility Challenge

Roudle.com

Met Roudle hebben Christiaan Rasch van Bureau Andersteboven en Brentjens Geo-ICT de Smart Mobility Challenge 2014 gewonnen!

Van de website van Roudle:

Roudle is de plaats- en routeplanner die de handigste plek vindt voor jouw meeting, training of afspraak met hoeveel mensen je ook afspreekt. Je hebt zo min mogelijk files, reiskosten en reistijd, rekening houdend met de verschillende vertrekpunten en verwachte reistijden op het gegeven tijdstip. Roudle is uniek in z’n soort, omdat het als enige wél rekening houdt met de werkelijke reistijden en verkeerssituaties. Daar waar anderen een eenvoudig middelpunt op de kaart prikken, zijn wij de wiskunde ingedoken om jouw probleem écht op te lossen!

Lees meer over de challenge op //openchallenge.nl/mobiliteits-apps-roudle-en-social-charging-winnen-smart-mobility-challenge/ en //webwereld.nl/mobility/84763-100-000-euro-voor-deze-twee-smart-mobility-challenge-winnaars